Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων

Η NAK SHOES λειτουργεί ως μια σύγχρονη εταιρεία ενεργή στο εμπόριο παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ στην Ελλάδα, διαθέτοντας τα προϊόντα της τόσο στην Ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά μέσω των κατά τόπους καταστημάτων ή του ηλεκτρονικού καταστήματος στο www.nak.gr, με σκοπό την παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών για τους επισκέπτες (στο εξής «Χρήστες») αυτού. Το www.nak.gr και ο Δικτυακός τόπος ανήκουν στην εταιρεία με την επωνυμία ΝΑΚ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΣ Α.Ε, με ΑΦΜ 094452342 / ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με αριθμό ΓΕΜΗ 57869004000, έδρα στη Θεσσαλονίκη, οδός Μακένζυ Κίνγκ 12, τηλ. 2109902720, e-mail [email protected] και εποπτεύεται από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Η NAK SHOES είναι Υπεύθυνη Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, που λαμβάνει μέσω της χρήσης του ιστοτόπου. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας τον οποίον μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στην παρούσα Δήλωση περιέχουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Παρέχονται πληροφορίες αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς, τον τρόπο και τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε, τους τρίτους με τους οποίους μοιραζόμαστε τα δεδομένα αυτά, καθώς και τα δικαιώματα που διαθέτετε.

ΠΟΙΑ προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο των εξής νομικών βάσεων:

  • Έννομου συμφέροντος όπως απαιτείται για την εκπλήρωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • Νομικής Υποχρέωσης για την συμμόρφωσή μας με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς
  • Δικής σας συγκατάθεσης, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε στο πλαίσιο των δικαιωμάτων σας

Δεν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα χωρίς την συγκατάθεση σας ή χωρίς να είστε πελάτες μας ή χωρίς να έχετε δώσει οι ίδιοι στην Εταιρία τα δεδομένα σας.

Ζητούμε να μας υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών μας, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ή διαγωνισμούς μας, ή αλληλεπιδράτε με ή χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους μας.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης
  • Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης και μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη
  • Προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου φύλου, πόλης και ιστορικού αγορών
  • Στοιχεία πληρωμών ή πιστωτικών καρτών
  • Προσωπικές προτιμήσεις, όπως ο κατάλογος επιθυμιών σας, καθώς και προτιμήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τα cookies.

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι έχετε την ευθύνη της ακρίβειας των δεδομένων που μας παρέχετε.

Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους και τα Apps μας, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην ενότητα για τα Cookies αυτής της πολιτικής απορρήτου. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Αναγνωριστικοί αριθμοί συσκευής, κατάσταση κλήσης, πρόσβαση δικτύου, πληροφορίες αποθήκευσης και πληροφορίες μπαταρίας
  • Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής (referrer headers), δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags)

ΕΡΓΑΛΕΙΑ για να Ρυθμίσετε Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε:

Κατά τη χρήση των Δικτυακών Τόπων μας, παρέχουμε έγκαιρη ενημέρωση και λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες πρακτικές. Για παράδειγμα, λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιούμε την τοποθεσία σας και να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, η πλατφόρμα του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή της κινητής συσκευής σας παρέχουν πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πότε οι συσκευές σας συλλέγουν ή κάνουν κοινή χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων. Για παράδειγμα, η κινητή συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη χρήση cookies ή την κοινή χρήση τοποθεσιών. Εμείς σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε και να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία στις συσκευές σας.

ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για την παροχή στοιχείων για τους Δικτυακούς Τόπους και τις Υπηρεσίες που ζητάτε

Όταν χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους, εμείς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσετε μια αγορά στον δικτυακό τόπο www.NAK.gr, ή συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση ή προωθητική ενέργεια, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας που μας δίνετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την αγορά, την εκδήλωση ή την προωθητική ενέργεια. Αν επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών μας, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως πληροφορίες παράδοσης ή πληρωμής, ή το προϊόν που αγοράσατε, για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, για να χρησιμοποιήσετε ορισμένα στοιχεία στους Δικτυακούς Τόπους , ίσως χρειαστεί να παρέχετε στη NAK SHOES πρόσθετα δεδομένα ή επιπλέον συναίνεση για τη χρήση συγκεκριμένων στοιχείων με ορισμένο τρόπο. Για παράδειγμα, για να μοιραστείτε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως χρειαστεί να παράσχετε τα στοιχεία σύνδεσης με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης

Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνουμε προωθητικές επικοινωνίες και νέα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και άλλες προωθητικές ενέργειες της NAK SHOES. Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.

Αν είστε ήδη πελάτης της NAK SHOES (για παράδειγμα, αν έχετε υποβάλει παραγγελία σε εμάς), μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε για να σας στείλουμε ενημερώσεις μάρκετινγκ σχετικά με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες της NAK SHOES, όπου επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο ( εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιο περιεχόμενο). Σε άλλες περιπτώσεις, ζητούμε τη συναίνεσή σας για να σας αποστείλουμε πληροφορίες μάρκετινγκ. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς, για την εξατομίκευση της επικοινωνίας μας μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για λογιστικές, ελεγκτικές και άλλες εσωτερικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των προϊόντων και υπηρεσιών μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη, για να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων παροχής υπηρεσιών, καθώς και για να διαχειριστούμε τους Δικτυακούς Τόπους.

Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των Δικτυακών Τόπων και Apps μας για την αποτροπή ή τον εντοπισμό απάτης, κατάχρησης, παράνομης χρήσης και παραβίασης των Όρων Χρήσης μας, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, κρατικά αιτήματα ή την ισχύουσα νομοθεσία.

Για σκοπούς γενικής έρευνας και ανάλυσης

Χρησιμοποιούμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Υπηρεσιών μας για να κατανοήσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της αναζήτησης και εύρεσης προϊόντων από τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου www.NAK.gr, με σκοπό να κατανοήσουμε καλύτερα τους βέλτιστους τρόπους για την οργάνωση και παρουσίαση προσφορών προϊόντων στις «βιτρίνες» του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Άλλοι σκοποί

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας με άλλους τρόπους και θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε τη συγκατάθεσή σας όπου χρειάζεται.

Νομική Βάση

Για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στηριζόμαστε σε ορισμένες νομικές βάσεις, ανάλογα με το πώς δραστηριοποιείστε στους Διαδικτυακούς μας Τόπους
Όταν αγοράζετε προϊόντα NAK SHOES από τους Δικτυακούς μας Τόπους, χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση. Για παράδειγμα χρειαζόμαστε τα στοιχεία πληρωμής και επικοινωνίας για την παράδοση της παραγγελίας σας.
Στηριζόμαστε επίσης σε άλλες νομικές βάσεις, όπως τα εύλογα δικαιώματά μας ως επιχείρηση, τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση ή την προστασία των ζωτικών συμφερόντων μας.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Δεν εμπορευόμαστε και δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρά μόνο στο πλαίσιο των όσων ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου καθώς και στο πλαίσιο των απαιτήσεων του νόμου.

Η NAK SHOES κάνει κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας με:

  • Εταιρείες του ομίλου NAK SHOES για τους σκοπούς και στο πλαίσιο των όρων που προαναφέρθηκαν
  • Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της NAK SHOES, για παράδειγμα για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών της μάρκας και των προϊόντων, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων μας και των πολιτικών μας, (iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη)
  • Σε άλλους τρίτους όταν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας

Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε σχετικά με εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή περιουσιακών στοιχείων μας (όπως σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, μεταβίβασης, διάλυσης ή ρευστοποίησης).

Η NAK SHOES έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το προσωπικό και οι συνεργάτες της να έχουν εξουσιοδοτηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτόν και να δεσμεύονται πλήρως από το απόρρητο και τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στη νομοθεσία σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων.

Στην NAK SHOES λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και ασφάλειας πληροφοριών. Πιο συγκεκριμένα έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει βέλτιστους τεχνικούς και οργανωτικούς μηχανισμούς ασφάλειας και προστασίας πληροφοριών με στόχο την προστασία της ακεραιότητας, διαθεσιμότητας και εμπιστευτικότητας αυτών.

Κοινοποίηση από εσάς

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους Δικτυακούς Τόπους μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με τη NAK SHOES.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων

Στην NAK SHOES λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και ασφάλειας πληροφοριών. Πιο συγκεκριμένα έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει βέλτιστους τεχνικούς και οργανωτικούς μηχανισμούς ασφάλειας και προστασίας πληροφοριών με στόχο την προστασία της ακεραιότητας, διαθεσιμότητας και εμπιστευτικότητας αυτών.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας.

Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Δεδομένα σας;

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με εμάς, σύμφωνα με το άρθρο 28 ΓΚΠΔ:

  • να τηρούν εχεμύθεια,
  • να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (άλλως GDPR).

Πώς προστατεύει η NAK SHOES τα δεδομένα σας;

Η NAK SHOES έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σύμφωνα με τα τεχνολογικά πρότυπα και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε από τον ίδια, είτε από τρίτα μέρη για λογαριασμό της, είναι σύννομη, ενδεδειγμένη και διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψει κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα τηρούνται τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η NAK SHOES τηρούνται υποχρεωτικά για όσο διάστημα αυτά είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας. Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό NAK SHOES. Όταν εκλείψει ο σκοπός επεξεργασίας, τα δεδομένα διαγράφονται εκτός αν άλλως ορίζεται από το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο ή εφόσον απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων της NAK SHOES ενώπιον Δικαστηρίου ή/και άλλης αρμόδιας Αρχής.

Τα δεδομένα από τη διαχείριση του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) διατηρούνται μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την online αγορά προϊόντων διατηρούνται για διάστημα πέντε (5) ετών από την πραγματοποίηση της αγοράς, για λόγους συμμόρφωσης με την εθνική νομοθεσία (π.χ. φορολογικές υποχρεώσεις). Το παραπάνω διάστημα ενδέχεται να παραταθεί αν προκύψει ανάγκη για την προάσπιση δικαιωμάτων της NAK SHOES ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία στην NAK SHOES αναγνωρίζουμε και διασφαλίζουμε τα ακόλουθα δικαιώματά σας:

  • Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (άρθρο 12, 13, 14 ΓΚΠΔ),
  • Δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ) στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς
  • Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε για εσάς
  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») (άρθρο 17 ΓΚΠΔ) του λογαριασμού Μέλους- Χρήστη και των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η άσκηση του δικαιώματος διαγραφής σε ενεργό συνδρομητή συνεπάγεται την αδυναμία να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας ζητήσατε
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 18 ΓΚΠΔ) όπου αυτό είναι δυνατό
  • Δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21 ΓΚΠΔ) στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
  • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας (άρθρο 7 ΓΚΠΔ), δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση την συγκατάθεση. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση.
  • Δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, [email protected])

Η άσκηση ενός εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας γίνεται με υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματός σας προς την Εταιρεία μας αποστέλλοντας email στο Νομικό τμήμα της Εταιρίας (privacy[email protected]) ή με επιστολή στην διεύθυνση Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου 11 και Αμερικής 5, 1ος όροφος. Τα σχετικά αιτήματα σας πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία ταυτοποίησης του προσώπου σας, με την ρητή επιφύλαξη της Εταιρίας να ζητήσει την παροχή πρόσθετων πληροφοριών με σκοπό την ταυτοποίηση και επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

Αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από την παραλαβή του. Γίνεται μνεία, ότι η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί για δύο (2) επιπλέον μήνες λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματός σας, ως και του αριθμού των εν γένει αιτημάτων.

Περαιτέρω, η NAK SHOES αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, για τυχόν παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και υπό την προϋπόθεση ότι η παραβίαση αυτή δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ρητά ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον οι ίδιοι διαπιστώσετε παραβίαση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ρόλος

Επωνυμία

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Φαξ

Email

NAK SHOES

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΣ Ο.Ε.

Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου 11 &

Αμερικής 5

+302109902504

+302103227250

[email protected]

Εποπτεύουσα Αρχή

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

+302106475600

+302106475628

[email protected]


Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing

Αν έχετε λογαριασμό NAK SHOES, μπορείτε να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing της NAK SHOES τροποποιώντας τις επιλογές σας στην ενότητα «δείτε ή αλλάξτε το προφίλ σας» των Δικτυακών μας Τόπων. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing αλλάζοντας τις εγγραφές email και sms πατώντας το link διαγραφή ή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο μήνυμα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω για τυχόν απορίες/θέματα;

Για οποιαδήποτε δε απορία σας, διευκρίνιση ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Τι συμβαίνει με τις ιστοσελίδες τρίτων μερών;

Ο Iστότοπος παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των Χρηστών του Iστοτόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται αντίστοιχα σε δικούς τους Όρους χρήσης και Δηλώσεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από το διαχειριστή του Ιστοτόπου, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους, ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Η NAK SHOES δεν έχει κανέναν έλεγχο επί των ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτα μέρη ή του περιεχομένου τους και η επίσκεψη των οποίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας αυτής και, ως εκ τούτου, η NAK SHOES δεν υποστηρίζει, χρηματοδοτεί, συμβουλεύει ή άλλως αποδέχεται καμία ευθύνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους. Εάν ο Χρήστης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, μέσω των συνδέσμων του Ιστοτόπου κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.