Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)
Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα nak.gr δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Δίνεται η δυνατότητα να πληρώσετε με έως 10 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Πληρωμή μέσω PayPal
Στο nak.gr και στο mobile app μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του PayPal

Πληρωμή μέσω Simpler.
Το Simpler είναι ο πιο απλός τρόπος να ολοκληρώσεις τις αγορές σου online. Κάνει τις αγορές σου πιο εύκολες μειώνοντας τα αχρείαστα βήματα κατά τη διαδικασία της αγοράς. Δε χρειάζεται πλέον να συμπληρώνεις τεράστιες φόρμες με τα στοιχεία σου ή να θυμάσαι emails και κωδικούς πρόσβασης. Ολοκληρώνεις τις αγορές σου στο μισό χρόνο όταν χρησιμοποιείς το Simpler για πρώτη φορά. Ενώ από τη δεύτερη φορά και έπειτα, μπορείς να ολοκληρώνεις τις αγορές σου με μόλις ένα κλικ. Τόσο απλά!

ΝΕΟ

Πληρωμή με Klarna.

Ο νέος έξυπνος τρόπος πληρωμής. 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, με Klarna. Μάθετε περισσότερα

Για να σας προσφέρουμε τις μεθόδους πληρωμών της Klarna, μπορεί να διαβιβάσουμε κατά την διάρκεια του checkout προσωπικά δεδομένα όπως δεδομένα επικοινωνίας και συναλλαγών με την Klarna, με σκοπό η Klarna να αξιολογήσει αν πληρείτε τις προϋποθέσεις για τις μεθόδους πληρωμών της και να σας παρέχει εξειδικευμένες μεθόδους πληρωμών. Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται με βάση την πολιτική απορρήτου της Klarna.

Εάν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210-9902720.